Klassikalisest cole slaw-ist on siin blogis ka juba juttu olnud (SIIN). Järgnev versioon on aga suvisem ja tugevama maitsega. Klassikaline kapsa-kurgi salat on ju paljude lemmik, miks mitte lisada ka mahedamaitselist punast sibulat, mis annab head erksust juurde.
Ideaalne prae kõrvale
TKA andmetel on süsivesikuid
peakapsas 3,4g/100g kohta
mugulsibulas 4,8g/100g kohta
kurgis 1,4g/100g kohta
Kogus: neljale
Valmimisaeg: 10 minutit
Kapsa-kurgi cole slaw
veerand kapsapead
pool pikka kurki või kaks lühikest
1 punane sibul
3-5 sl majoneesi
soola, pipart
Riivi kapsas ja kurk mõlemad ribadeks. Haki sibul peeneks. Sega kõik omavahel kokku ning siis sega omakord veel majoneesiga. Maitsesta soola ja pipraga.
Ideaalne prae kõrvale
TKA andmetel on süsivesikuid
peakapsas 3,4g/100g kohta
mugulsibulas 4,8g/100g kohta
kurgis 1,4g/100g kohta
Kogus: neljale
Valmimisaeg: 10 minutit
Kapsa-kurgi cole slaw
veerand kapsapead
pool pikka kurki või kaks lühikest
1 punane sibul
3-5 sl majoneesi
soola, pipart
Riivi kapsas ja kurk mõlemad ribadeks. Haki sibul peeneks. Sega kõik omavahel kokku ning siis sega omakord veel majoneesiga. Maitsesta soola ja pipraga.