Ameerikapärast peekonit kasutan ma seetõttu, et see maitseb mulle kõige rohkem.
Peale juustu saab sinna igasugu asju panna- paprikat, jalapenosid, sinihallitusjuustu jne. Mina panin kirja selle kõige lihtsama variandi, kus on täidiseks ainult tavaline juust.
Kogus: 2-3le
Ettevalmistusaeg: 10 min
Valmimisaeg: 25-30 min
Peekonisushi
umbes 3/4 pakki ameerikapärast peekonit
300g hakkliha
50-75 g juustu
soola-pipart
Laota peekoniviilud kümpsetuspaberile või sushimatile. Servad võiksid veidikene kattuda (pilt 1). Sega hakkliha maitseainetega ja suru peekoniviiludele ühtlaselt (pilt2), jäta ainult lõpust natukene ilma. Hakkliha äärde aseta juustukangid või riivitud juust ja hakka vaikselt kokku rullima. Aita kaasa paberi või matiga. Kui kõik on ilusti rullis (pilt 3), mätserda külgedelt veidi hakkliha kinni, et juust välja ei vajuks
Küpseta 25-30 minutit 200C juures
pilt 1 |
pilt 2 |
pilt 3 |