Koorene värske kapsas peekoniga

Imehea võimalus, kuidas varajast kapsast täiel määral kasutada. Peekon eraldab piisavalt rasva ja kapsa kerge praadimine searasva-või segus annab maitsele palju juurde. Hautis ise jääb pigem krõmps, aga mulle just nii sobib. Ülimalt hea vaheldus tavalisele kapsahautisele.


Kogus: kahele
Ettevalmistusaeg: 5-8 min
Valmimisaeg: 15 min

Kapsahautis peekoni ja koorega

150 g suitsutatud peekonit või seapõske
Pool kapsapead
1 dl vahukoort
soola ja musta pipart
Võid

Haki kapsas ja peekon. Prae peekonit paar minutit võis ja lisa kapsas. Sega kõik hästi läbi ja umbes viie minuti pärast võib lisada vahukoore. Nüüd on aeg ka maitsestada. Hauta 5-7 minutit, kuni koor pole enam vedel.