Kiired toorjuustupannkoogid

 Saab kasutada niisama pannkookidena, või "tortilladena" ja neist saab ka täidetud pannkooke teha.

Kaneel on valikuline, mina isiklikult leian, et see peidab toorjuustu muidu soolaka maitse.
Eriti hea on vale-karamelliga, mille juhend on ka siin blogis olemas. Pildil on aga kaneelivõi.


Ettevalmistusaeg: max 5 min
Kogus: 4 keskmise suurusega või 2 ülepannikooki.

Pannkoogid

2 muna
50g toorjuustu
1 tl kaneeli
*soovi korral meelepärast magustajat

Mikserda need kolm ainet kokku ühtlaseks taignaks ja lase minutike seista. Prae kuumal pannil väikesed pannkoogid. Ülepannikookide puhul peab jälgima, et tainas liiga paksult ei jääks, muidu võib pannkoogi asemel putru saada.