Minu jaoks on tegu väga tiheda külalisega köögis. Kapsas on
ju igati tervislik variant ja majonees oma rasvasuse tõttu aitab kauem
kõhtu täis hoida. Tegu on ka väga lihtsa ja kiire salatiga, mida võib
paariks päevaks ette teha ja siis hiljem liha kõrvale kuhjata (mitte pool taldrikutäit muidugi). Suuremas koguses sobib ka iseseisva toiduna.
Minu isiklik eelistus on köömnetega, kuna need annavad nii hea maitse ja iseloomu salatile. Soola-pipart see iseenesest ei vaja, aga maitsemeeled (ja kindlasti ka majoneesid) on erinevad, seega- kui tundub, et vajab soola, siis raputa aga.
Kogused on umbes, kapsast on suht keeruline kaaluda :)
Ampseri järgi on kapsas süsivesikuid 5,4g/100g kohta
Valmimisaeg: 10 min
Kogus:ühele
Vaja läheb:
u 120 g kapsast
2 sl majoneesi
1 tl köömneid
Riivi kapsas. Mõnele meeldib hästi peeneks riivituna, mõni tahab suuremaid krõmpsuvaid tükke. Sega majoneesi ja köömnetega. Vajadusel maitsesta soola-pipraga.
Minu isiklik eelistus on köömnetega, kuna need annavad nii hea maitse ja iseloomu salatile. Soola-pipart see iseenesest ei vaja, aga maitsemeeled (ja kindlasti ka majoneesid) on erinevad, seega- kui tundub, et vajab soola, siis raputa aga.
Kogused on umbes, kapsast on suht keeruline kaaluda :)
Ampseri järgi on kapsas süsivesikuid 5,4g/100g kohta
Valmimisaeg: 10 min
Kogus:ühele
Vaja läheb:
u 120 g kapsast
2 sl majoneesi
1 tl köömneid
Riivi kapsas. Mõnele meeldib hästi peeneks riivituna, mõni tahab suuremaid krõmpsuvaid tükke. Sega majoneesi ja köömnetega. Vajadusel maitsesta soola-pipraga.